Thursday, April 30, 2009

bile screen laptop ku retak seribu..


I can't seem to find the best word to describe my feelings today. One of the most precious things i have with me is broken. Some people might say, its just a laptop. To me, its more than that. To repair the screen itself will cost me RM748.00...With that amount of money, bertin-tin susu Tasya i bole beli. Adoiiiiiiiiiii...how come laaaaaaaaaaaaa...

Mood tade. Why? Sebab byk duit kena banjer bulan nieeeeeeeeee................................................................................................ (bile ade niat nak menyimpan, dan dan tu la ade je benda nak kena byr...)

Well, benda dah nak jadi.. can't blame anyone but myself. sigh. :((

notakaki: rezeki dimana-mana kan??

7 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

camne leh retak ????

Tasya's Daddy aka Ocin said...

huh...bilo bondo camnih dah jadik..eden la mangso utamo..konfem kena punye lah...konfem2 eden kene bayor cermin retak dio tuh..aiyoh...bondo dah jadik so mmg takleh nak buek apo..takpo, meh la kito samo samo repair laptop tuh..

ixoratasha said...

you wat ape kat laptop tu babe?

karate ke??

you anggap je la tu dugaan, mana tau Allah nak bagi rezeki lagi besar in future..

eh, apesal i cakap mcm DQG eh..mwahahaah..

.~jelly D. said...

apa lisa dah buat?

siannye...

kalau tak sampai ribu raban ok je tukar...

MIK'YAL said...

tensi nya kan kena kluar duit bnyk tu jus to fix d screen..i lak tensi kena kluar duit to fix d car..d tyres..bla bla..dah la smua tu costly!!! n pay d roadtax insurance pun i meluat!!!!!!!!!!

ms.ayu said...

condolences to ur lappy!ganasnya mummy tasya ni!

Kak Yumm said...

wakakakakak ocinn....!meh den nak kobar ni...den golak golek2 lupo diri nihh... ;p camne babe..one after another..sib baik hp cover under warranty...if not...den raso ocin, ekau teruih ckp bahaso minang! ;p sabar eh korang...dugaan..dugaan......