Tuesday, November 3, 2009

3 months.

Yesterday, i was on MC. Still vomitting. My head was soooo heavy. Tak larat even nak bangun. Lemah tak terkira. Probably sebab tak makan kot. Entah la.

My next check up with the doctor will be this week. I should be 3 months pregnant now.
Hope everything will be ok. InsyaAllah.

I've been getting weird dreams lately. Pelik la. Scary pun ade. Haih. Mase preggy with Tasya pun mcm tu gak, always had bad dreams.

As for my eating habit this time around. tade la yang pelik pelik sangat. tapi, i terigin sangattttttt nak dok hotel n makan da hotel breakfast. heheh.. what a strange one indeed.

Note for hubby: Pa jom! craving for the hotel breakfast laaaa.. hihihih.

5 fwens to Mrs. PinkJamboo:

siti norfatiha said...

ok lagi mengidam hotel punye breakfast..KL byk hotel..

dulu ada jiran nangis2 datang rumah..ibu tanya kenapa..dia kata husband dia marah sebab dia mengidam sangat nak minum air masak kat rumah ibu.rumah orang lain, xnak..kedai punye pun tak nak..rumah ibu je..

dia cerita kat husband dia..then husband dia marah sebab buat malu n segan je..lagi2 dorang baru pindah..so, tak berapa closed lagi..tp wife dia nekad..

dtg ketuk pintu rumah..ibu pn hidanglah air masak kat dia=)

mummysya said...

mengada...

Mohsein, buat dek jer...

Muahahahahaha

PinkJamboo said...

Mummysya: laalallaa...yuhuuuu.. nak gi gak..hehe..sian baby..

~Dd LaLa said...

ochin...jalankan tanggungjawab anda... hehehe

Tasya's Daddy aka Ocin said...

hotel chow kit bole~~~hehehe...tak pon kita gi Queens Hotel.. dapat makan sate skali..yummy,

Kak Kin & abg Zul pon bole join skali..