Tuesday, November 3, 2009

Kena buli.


Baru je dapat this pixie sent by my brother, ni case buli si tasya la nie.. tgk tu, suar dah sampai kat kepala..cian anak mummy nieeeeeeee...

takpe takpe, sessi balas membalas akan berlaku bile adek saya mempunyai anak.
Don't worry my dearest brother. The day will come!

My brother accident about 2 weeks ago. Teruk jugak la till mc dah dekat dua minggu.
kaki dia abis. abis bukan bermaksud kena potong or what not. Tapi bercalar calar.
Tasya tgk pun geli.

haih, nak kawin end of this year, harap harap cepat sembuh la kaki dia. nasib baik laki, if not confirm wang hantaran kena potong separuh harga. hehehehe...

Tasyaaaaa, sat lagi mummy pulang yer. Today daddy balik lambat lagi, daddy banyak keja kat office tuu.. Keja takpe, jgn benda lain, nanti mummy potong. Tettttttttttttttttt....

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

alahai... walaupun kena buli.. tasya tetap chooommmeeellll

adussss...
congratz dear..
dah 3 month preggy...

Elyn said...

sian tasya..... teruk kene buli hehhe. lisa ada brani mau potong??? larik!!!!!

Tasya's Daddy aka Ocin said...

kita potong stremx la..bukan potong potong, atau ice cream potong.wkakaka...