Friday, November 6, 2009

Muncung.

Look at her, dah makin besar anak mummy nie! Rambut sikat tepi, tapiiiii, muncung yang tak bole tahan tu..hehehe..Siap cantek cantek ni nak pi jalan with Grandma la ni...

I still remember mase i was 7 months preggy with Tasya, i did a 3d scan, punya la susah nak tengok dia, coz she was moving all the while. Tetiba doctor cakap, Puan, bibir anak you tebal la.. hahahah...
Den doctor tanye, nanti anak dah lahir, what will her name be.
I pun dengan selambar jawab, as for now doctor, it will be Angelina Jolie. :)


Mummy & daddy heart you so much darling!

6 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Kak Yumm said...

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.. so cute.. if your daddy n mommy heart u..i kidney, liver, bladder all organs in my body for you my caca.........

love u so mmmmwahhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Kaseh said...

alalalala tomeinyaaaa muncung dier.. rasa nak gomol je ni...adehhh

Tasya's Daddy aka Ocin said...

tasyaaa...dun be notty eh..daddy luf u too..muah.

fara.am said...

she has ur face :-) ... comel !

lip said...

tasya nak dpt adik ye...tahniah ocin n lisa

from :
kak lip n family di seremban

kojah said...

eee...geramnya tgk dia kak...muahssssssss!!