Wednesday, November 25, 2009

merajuk

Yes saya merajuk. Why? tak perlu la nak indicate kenape. Its just a reference for me in the future. Dah lame tak merajuk nie. Sometimes kena layan gak hati nie. Dok pk psl keja je, diri sendiri pun terabai sometimes.

Tears? tipu la if tak nangis. Name pon pompuan, memang tak lari ngan sifat sensitif. Sometimes, penat sgt pun bole affect the whole system. Dengan berbadan dua lagi. Its not easy, but i try to be strong at times. I can't remember when i cried the last, wah, means memang dah lame gile.

Year end is just around the corner, sooooooo many things to think. Plans for next year. Budgetary for next year.

I hope everthing will fall into places. InsyaAllah.


Heloo everyone... mummy saya moody.

5 fwens to Mrs. PinkJamboo:

mama erfan said...

alalaaa majok nape ni mommy... huhu biasa la kan.. jaga diri ok!

Elyn said...

jgn majuk nnt sapa nak pujuk i majuk heheheh

mummysya said...

woiiiii....

naper letak si pinky tu atas vitagen!!!

montot dia busukkkkkk...

hahahaha...

Lisa, Kak Kin miss tasya so much. bawak dtg sini boleh...

julia @ myn said...

ala dear,

be tough ye..jangan simpan dalam hati, let it out..bila simpan tu yang rasa depressed sangat..

Dak Wan said...

Teman memang tak gheti nak pujuk ar majuk2 nie.... Wife teman la teman kesiankan. Ada cara terbaik ke utk memujuk?