Tuesday, December 30, 2008

Pashmina lagi..

Since i posted my pashmina & tudung entry, i got some feedback from few bloggers. YES! i mmg jual pashmina, shawl, selendang shifon, tudung 4 segi, branded shawl... and my lil' stall is located at Downtown, Cheras. (its right next to veledrom cheras) actually, i tak penah jual online. Tapi if ade request, i will sell via my blog la. Most of my shawls are from China, Korea and Hong Kong. Buy it is still Pashmina brand. Sometimes ade gak customer tanye bout my pashmina, where does it comes from, for me, meniaga nie kena jujur, kang if dok tipu-tipu orang tak selamat dunia akhirat. But i will explain to them, if beli yang quality rm10, u dapat la yang rm10, but if u spent more, definately da quality mmg berbeza. Meniaga nie kena jujur, baru la customer dtg balik kat kite. Customer relationship is very important to me.

Apart from shawls, and pashmina, i'm selling charm-bracelet aswell. I pun br start buat charm-bracelet nie, fyi. u can choose which ever design of trinklets dat you like, and i will customize it up to your choice. If you wanna know more about the bracelet, do drop me a comment. Anyways, if ade yg berminat kindly email me at pinkjamboo@gmail.com.


If ade yang mmg berminat, do email me, if our house is near, bole la kite jumpe jumpe, or if rajin lagi, moh la kite beramai-ramai serbu Downtown Cheras.

8 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Biggie small said...

hmmm...very interesting..I will drop by to your place one day..but which one is your shop..there are too many shop there?? Holla back when you got my massage. tks.

PinkJamboo said...

Biggie small: my lil shop is no. 39. its next to a silver shop. see you soon!

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

waahhh menarik.. bagus bagus.. suker la meniaga nie.. ai dulu niaga batik kelantan.. tp semenjak 2 menjak nie cam dah mahal sgt.. stop kejap.. nie pun cam ngeletek je nak jual lik.. hihihi tak tau la plak kot lepas nie ada request from the blogger kot nak batik kelantan.. hihihi
(promote ker haku) :P

Elyn said...

charm bracelet!!!!!!! saya hamat sukaaaa ngan mende tu..... x sabar la nk jln2 pi DT

MIK'YAL said...

kalau la i dok area sana..ni kat utara..i amat suggest u sell tru online.pasti ada sambutan!! i heart charm bracelet too!!

niza salleh said...

salam singgah n kenal..kita link ehh..bila senang2 leh la singgah ur shop hehhehe

~ilyanie_usyuk~ said...

wah cam cantek gile bracelet tuh...

erm o.k gak klo wat on9 butik..
lagi senang nk beli sbb nk g DT tuh tatau bila kan..hhehe

hanya cadangan...
daa

Kak Yumm said...

babe.......haiyo...mish u already...just wat to update u guyss....gelang ade 2 kena buat....key chain ade 2... hahahaha......isnin mau kasi siap ya bos.....larat ke korang buat nanti ..gagaga....i mish tasya wei......hahaha.....daaa take care...