Monday, March 1, 2010

Bile isteri mengidam..

Last week was a very long weekend for us... Cuti kan ari jumaat. So i took the opportunity to ajak hubby jalan jalan... After all i mmg teringin sangat nak makan kat Chilis. Gosh, we ate so much, till kenyang sampai dinner. heheh...


Ni la meal yang i dok craving craving kan tu...its not even the main course..tapi soooooo sedappp!!



tu diaaaaaa, tgk tu, bile dah lapar, kiri kanan pun takmo pandang.... hehehe..


This was what hubby had, burgers, tak ingat la name dia ape... tapi sedap la, i just had one small bite, tu pun dah kenyangggg...


That's our desert for the day, penutup lunch.. so delicioussssssssssss.... Imagine both of us shared this meal, tapi tak habis habis gak.

Overall, makan kat Chills nie mmg la sgt sedap! Dah banyak kali makan kat sini, tapi this time around, the server was extremely friendly sampai i rase every half an hour dia dok dtg kat meja to ask us if we needed anything. Memula mcm ok, lame lame i rase rimas, yer la, u know bile kite sakan berborak pastu ade org dok interrupt your conversation. Rimasss!

Ps: tq pa for the treat! lenkali bawak lagi eh. :) lufUcelot.

2 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Anonymous said...

lisa, ms D mengidam nachos tu masa mula2 preggy dulu.. mcm2 nachos ms D dah try kat chilis, kat fridays, kat nachos nachos.. suma bedal.. tp to me, mengidam ni, teringat and teringin aje lebih, bila makan tu like satu dua aje dah tak nak dah.. hehe..

aYuJeLiTa said...

aihhh... sdpnyeeee tgk u makan lisa oitttt..... alemakkk nih mula arr feeling² nk pi chilis lak... hehehehehehe