Wednesday, March 10, 2010

Bila rinduuuu...

Yesterday was another late night for me... Y?? sebab saya tak leh nak tido! Pusing sane, pusing sini, pukul 3pagi br nak lelap.. It has been 3 days, i tido dengan tv terbukak sampai ke suboh.. heheh..takut woo, tido sowang sowang. Lucky Tasya ade, leh peluk dia kuat kuat.

Since hubby pi Japan, it has been 3 days jugak Tasya tak tengok her daddy. Last night, dia buat spot check satu umah, to look for her daddy. Abis dia suh i punggah all her daddy's things. Dari kasut sampai la ke mug yang slalu daddy dia pakai. Sian anak mummy.

As for me pulak, tipu la if tak windu kan?? Which wife yg tak rindu hubby bile dia tade depan mata?? Manyak sayang woooo... Anyways, dia kat sane pun atas dasar kerja..bukan dok enjoy-enjoy. Anyways, slalu je hubby sms, so even kami dipisahkan antara lautan, i still feel near to him since ade technology yang canggih manggih nie.

Ps: Pa, we miss you!

1 fwens to Mrs. PinkJamboo:

atty's said...

siannya tasha..pasan daddy tade ye..