Wednesday, February 24, 2010

Sexy Pink Bikini 2

Finally dapat gak pi babymooning with my hubby and daughter. We enjoyed our 4 days 3 nites holiday in Swiss Garden Damai Laut, Perak. Even it was only in Malaysia, but i really enjoyed the scenery. The place we stayed was really nice, the rooms, toksah ckp lah, mmg tip top, and the food was excellent. Sape sape yang nak pi honeymoon kat sini pun ok gak... Nak pi Pangkor pun dekat, about 20 minutes ride to the Jetty. Well, the place had to be good since it was a 4 Star Hotel.
Hellooooo, its me again, in my sexy pink bikini, but now i'm bigger... Tasya was walking all over the hotel with her bikini. Haih, ramai tul peminat dia kat hotel tu... hehehe...


Woah, mummy its hot hereeee.... save meeeeeeeee....


Pandai anak mummy pose yer...........

Overall, we really enjoyed our stay here, it was really relaxing. Despite the fact, tasya terkunci dlm bilek sorang-sorang, and i almost terberanak because of that. hehehe.
And we tot we lost tasya's new Portable Dvd Player that we bought for her, tapi rupe rupenya player tu dok terselit kat dlm pram dia. biase la mummy dia, pelupa akibat mengandung.
Anddddddd, the sad part is, i lost my watch given by my mom.. Sampai sekarang i'm still wondering mane pi jam tu... tapi takpe, i haven't bought a watch for myself for ages, kali ni ade la alasan suwoh hubby belikan jam baru... Papa oh papa, i need a new watch...yuhuuuuuuuu...


Last but not least, ade orang windu saya yer.... kak elyn: ni la gambar lisa yang tak latest sangat...heheh...Gemok ar, segan nak tepek gambar. hehehe...

9 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

tipu2 u tak letak gambar pewut heheheheh

PinkJamboo said...

kak elyn: Nanti lepas lisa dah buat photoshoot on my preggy pixies, lisa post kat blog nie yer..heheheh.. InsyaAllah nak buat b4 terberanak.

kak yumm said...

babe...i love the last photo!!!! hehehehehe... oit..nampaknyer tahap kelupaan u melampau-lampau..how come u tak update crita tasya tetingal dlm bilik sorang2 tu....aiyo...

K. Dd said...

orang nak tengok gambar peyut aaa...

between, apdet my blog url to here eh... sotodanwajik.com

PinkJamboo said...

kak yumm: babe... are u serious i tak story story morning glory kat u pasal tasya terkunci dlm bilek??? are u sure?? OMG, i tot i did...heheh..

kak dd: kak dd niehhhhh, byk nau blog dia tau...heheh..

ieda a.k.a mama erfan said...

lisa mmg comel, dari dulu sama je comelnye!!! ahahahah

take gud care ok

LIP (^_^) said...

hye lisa..dunt 4get to let us know once u f delivered k..

Mr Hazizul said...

Makcik,
Bila shoot gambar perut ni ???
Dah ready ni...

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社