Monday, March 8, 2010

Sleepless nite.

Last night, i couldn't sleep. Every hour, i terjaga. Alamatnya MC ler pagi tadi. My body was so weak bile nak bangun, ni sume case tak cukup tido la nie.. time tu la nak sakit kepala, time tu la perut sakit due to contraction...dugaan dugaan... takpe, tasya ade, leh ngadu kat dia.. heheh..

As for Tasya, pagi tadi je dia carik daddy dia.. abis satu umah dia pusing panggil daddy dia...bile tgk daddy tade, dia pun terus sambung main..jap lagi, mesti carik balik la tuuu!! dah name pun Daddy's gurl...mommy pun jadi secondary place to look for laa...hehehe..

I'm staying a few floors away from my parents, so my mom kejap kejap naik to jengok me n tasya. Risau kot. hihih...best duduk dekat ngan parents nie, rase secured je...

Ps: Pa, we miss you. take care. Nanti ade mase, ma update blog lagi..

2 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

aiyooo dear.... sian tasya. sure rindu cam u gak hehhe

mummysya said...

Alahai... sian Tasya, rindu kat daddy ea...

:)