Wednesday, July 29, 2009

Ladies Nite on a Friday Nite..

This entry was suppose to be out on Monday, but, i lost my cable. Pixies were taken during our night out to Kak Kin's house. She organized a barbeque. The food was excellent. Thanks kak kin for the delicious food. Sedap sampai rase nak tambah berkali-kali tapi saya maluuuuuuu...hehehe..

We arrived quite late. Reason being, kami kena bukak kedai dulu in DT. Bile dah sampai je umah kak kin, i saw all the happy faces, ade yg i kenal and ade juga yg saya tak kenal..So saya yang mmg 'pemalu' nie diamdiam je laa..takkan la tetiba masuk umah orang nak bising bising kan...

Abt 11pm, kak kin ajak all the gurls for a drive out to hunt for duwians.... Memula takmo pegi, sbb segan..yer laa, kite kan br jumpe, tapi kak kin suh gak pegi.. On the way, sume dah bising bising n gelak gelak, tapi being me, i stil diam..hehehe. (OMG its so not me).

Tapiiiiiii, tak bole tahan lame punya, tak sampai 10 minutes, i dah bersuara..hahhhhhh, bile dah ckp mmg tak benti punyaaaaaaaaaa..hehehe..
During our journey, to buy the durians, mcm macam cerita kuar. it was funnnnnn....

Enjoy the pixies yaaaaaa....ampun...........lambat kuar gambar!!!!!

(Sedapnya duwiannnnnnnnnnnnn....)


(sume tgh sibok sibok pilih, actually belakon sume tu, none of us mase tu yg pandai pilih)heheheh, dats y i was busy taking da pixies, coz i mmg la tak pandai pilih durian..


(Smileeeeeee, say PINKKKKKKKK...fr left, Kak kin, Wanie, Kak Mas and kak Ti)


(ni la owner masviona.com..kak mas amik gambar ape tuuuuuuu???)


(punya la sedap durian tu, till kak mas terlelap skejap..heheh..)


(mase nie, kak kin tgh ayat abg duwian so bg free satu bijikkkk)


(Tu diaaaaaaaa....abg duwian yg malu malu with kak kin..heheh..)

Notakaki: Ok dah upload. finallyyyyyyyyyyy..heheheh..
"The price of buying a perfect durian is expensive, but the price to meet great bloggers like kak kin, wanie, kak masviona and kak ti is PRICELESS. It was a pleasure 'lepakking with all of u'.

10 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Kaseh said...

sedapnya durian.. beshnya korang leh hangout... nak join gak..

PinkJamboo said...

kaseh: jom jom..if ade rezeki, kite jumpe di next project kami yer..heheh..

Cik Wanie said...

miss that moment,
nanti kita enjoy2 lagi ok....

next project tau,
luv u,miss u dear;)

atty's said...

wakakkaa..muka takleh blah ..cam pro je.nak pilih doyan .eekekkeke ..

mummysya said...

sila kagum dengan kehebatan diri saya ya....

muahahahahaha!!!

perasan jap!!!

masviona said...

uhukssss windu saat nih gak...ahaksss....gelak ketawa tak habis²....betul² ladies nite ler...even sekejap jer tp dpt rapatkan hubungan kita semua yg masih baru bermula kan..suke²....hiksss

lisa, mummysya, kty n wanie best ler kenal kowang...:)...hope betul² leh jadi kawan...:)

prebetsabu said...

saya sbg wakil dari kaum bapa pada hari n tempat kejadian ingin menyatakan perasaan ketidakadilan kerana ditinggalkan...


hahahaha..

tapi hasil kene tinggal masa korang beli durian, adalah sesi meracunzzz si mohsien supaya menyambar dslr dgn kadar segra ahahah...

PinkJamboo said...

prebetsabu: amboiiii!!! lagi cepat dslr kuar kaler pink, lebih cepat la cintaku mendapat camera yg diidam idamkan itu..huhuhu....;

mummysya said...

PS, Zul sila cariks dslr color PINK utk mohsein...

Mas

yelah, beshkan kalo kita dapat saat-saat mcm nie selalu....

Mr Hazizul said...

Must request from Nikon a custom made DSLR.... Tak pun suruh ICI cat color pink...hehehehe