Wednesday, July 22, 2009

Is she Driving??

I'm sooooooooo fed up with the Company Secretary for my company laa...Last week kecoh nak cheque, now bile dah prepare the cheque, tak nak pulak dtg collect. When she call me last week, siap tengking tengking lagi, eh eh..melampau kan! I called her this morning to collect the cheque she said only can come at 1230 coz dia tak bole nak kuar ofc awal. eh eh, i pulak kena ikot time dia, abistu, i tak payah gi lunch issit??? Hish, susah la deal ngan orang orang mcm nie. She is actually working full time with another company, tapi minah nie ade bukak bissness sendiri doing the same thing jugak. I don't really care what's she is up to, but what i care is, i hate ppl yang kecoh kecoh nak benda, tapi bile benda tu dah ade, dia pulak yg buat tak reti!!!! Pagi pagi dah spoilt my mood.

Ok enough said abt that, now let me cheer my self up looking at Tasya's pixies. Sejokkkkk sikit hati nie...

Pixies were taken yesterday, while waiting for hubby....


(nak kuar pi umah Tok Daddy's kena la cantek cantek)


(ok, im posing for the mommy's cameraaaaa...cantek tak my chain?)

(Now let me drive to Tok Daddy's house..)


(Susah tul bawak keta manual nie, now time to change the gear..)


(Due to too much of driving, i'm really exhousted...nite nite everyone..)

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

mama erfan said...

ala tomeinyaaa... da dapat lesen memandu dah tasya nihh... eheheh!

Elyn said...

merah nyer!!!!! MU fan ke??

MIK'YAL said...

heheheh..pakai bling bling tu!!wah cam pimp my ride pun ada ni..bukan main dok drift si cilik tasya ni :-)