Wednesday, February 4, 2009

ape SORRY SORRY??

Yesterday, sampai je umah, suddenly i saw this car was nicely parking at my parking spot!! aik, dah la i'm so exhausted, then sukehati mak paknya parking di tempat ku!! wut is disssssssssss???? when i ask the security guard, he mention that org tu tumpang parking jap!y my place?? eh, bkn ke dah ade visitor parking??? ni mesti case tak tahu la nie. hish, if tak tahu, tanye la cik abg oiiiiiiii, jgn la main nak letak je keta tu!! i was waiting at the parking for 1/2 an hour, a lot of things bole buat in dat time tau, u have wasted my time ok!

This is Mikail, dia nie my nephew, abg to Leya, i ask him to teman me..dia pun ape lagi, batu api ler jadinya...hehehe.. tks Mikail for 'temaning' me.

i dgn selambernya, blok his car! sakit hati sgt, time to tak pikir ape dah, i told the guard to look for the car's owner, before i tell my dad!!! (sebenarnya, i dah ckp with ayah, ayah pun bengang, nak turun time-time tu gak, but i said takpe, let me settle dulu)hehehe.. it other words, let me fight my own battle dulu!!

Lain kali, jgn la sukehatik park merata-rata yer, if tak tahu, ASK!! when i saw him, he said sorry, and since i tgh 'temper' i just gave him dat typical annoying mcm nak mkn kind of look n just walk away!!! sometimes silence leaves more impact on ppl.

Let me close this entry with this pixie.

Tasya said: Nextime don't park at mummy's parking, ur lucky i was not at the scene, if not i will byte u! Now, let me give u the STARE!!! (takut la tuuuu!!!)

4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Kak Yumm said...

walauweiiiii.....no plate tak dipadamkan.....wakakakakakka..babe....mata tasya tu.....sesuatu......wakaka...nama je cikgu maktab...tp tak de tatasusila caner nih..nak mendidik nih.....all tatasukehati.....hishh..kak yumm dah membebel nih........

PinkJamboo said...

Kak Yumm: tu dah hangin tahap gaban tu! biarlah dia, tu la sume cikgu these days kena pi antar kursus kat maktab, if not terjadi la kes 'tatasesukahati mereka'...hehe...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

aauummm takott.. pink jamboo ngamuk..
ehh mau g jalan jalan kaa..
kat website ai ada package hotel.. moh la jenguk!!!!

Ceera said...

alamak, garangnyeeee.. takuttt