Thursday, August 19, 2010

Tasya's 2nd Birthday...

7 August 2010, we celebrated Tasya's birthday at Mak's house. This time around, tade pun buat party party bagai like her 1st birthday, dis year punya majlis, adalah majlis tertutup..heheh..

Haih, dah besar anak mummy ni yer.. 2 years of age, macam-macam pandai buat, yg paling terror skali buat sepah. hehehe... haih, nasib baik la ade aunty mudd, tasya buat sepah, aunty mudd tolong kemas.. sayang tul aunty mudd kat tasyaaaaaa... tks babe, we luf u too..


Tasya's bday cake from http://mamachaksrecipe.blogspot.com/
kak, lisa dah book in advance tau for tasya ni, contract sampai umur tasya & ryan 21 years old..heheeh. The pink minnie, i likeeeeeeee, btw, tasya dah pandai kenal color pink nie, dah pandai sebut pun 'mummy..its pinkkkk'...heheh.


Us singing Tasya her birthday song...happy betul anak mummy nieee...


Panjang nau muncung dia.....heheheh


The potong cake timeeee.....


Nyum nyum........


Adei, comotnya mummy's girl nieeeeee


the next day was her opening present day.... from mummy & daddy


ala tomeinyaaaaa...


Jom masakkkk...lepas nie leh la tasya buat breakfast in bed for mummy & daddy...

8 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Khalisa Ridzuan said...

wow besarnye kek.sedap x kek tu?order mana? by the way i br baca comment u pasal hp nokia.sorry lmbt reply.tak pasan.hehehe.
C5 nokia tu dh ade kat melaysia.tp.....dia plastik..so not recommended. better u beli terus E72 tp tu aaaa takde pink.bole la nk order color tak silap.nokia terima order rasenye.hehe

Ocin said...

besar dah anak papa nih.. dun be notty and bila besar nnt jadilah anak yg solehah..amin..

Bak kata Thoriq, "besar nanti Thoriq nak buat kerja-kerja nabi"...Excellent.

Elyn said...

alamak i ter missed bday tasya la!!! btw happy belated birthday dear. sowyy aunty tak igt....

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

soooo sweeettt

Mudd said...

amin to doa ocin...

babe... i tak de mase bday ni..tp dapat angkut kek pun jadi lah...i luf tasya so much..luf ryan.. and their parents... happy birthday tasya...!!i don't mind to kemas your toys..;)

siti norfatiha said...

happy belated birthday Tasya!
besarnya kek..

haha..thoriq nak ikut jejak langkah daddy la..

atty's said...

happy belated bsday for tasha..

::saya acu TEDI :: said...

ya allah,Bel0g ku bersawang,apa lagi nak baca2 bel0g lain...

just dr0p here t0 say = hepi belated beday tacha bucukkkkk =)
*tlg geget kn utk acu_^