Friday, August 20, 2010

Ryan's 1st Drama - Idola Kecil Balik Kampung

Salam Ramadhan Everyone...

Ryan had his 1st drama shoot on 12 August 2010, the drama title is
Idola Kecik Balik Kampong.. it will be aired on Tv9 during hari raya.. if i'm not mistaken it will be on Raya Ke5 or Raya Ke6.

Kecik-kecik Ryan dah gie bekerja, Tasya pun pi work gak.. both of them will be on the drama..hehehhe..

Penat bwk dowang gi shooting nie, luckily shoot kat umah je, so tade la panas sgt... even bole bf Ryan lagi, Thank God both of them were at the best of their behavior.

Ryan with 1 of the main cast of the drama, tak silap i, nama dia Azam, winner for Idola Kecil @ TV9. (happy betul anak mummy yer)


Ryan with his PA...Mummy Ida, nanti carik job lagi tuk Ryan yer... Ryan nak work!! hehehe



Macam ni la keadaan masa shooting tu..sedap nya makanan tu.....


Tasya yang dah penat sangat menunggu... apelagi, minum milk lah...


Mummy's boy... 'di mana ade tetek mummy, di situ lah ade Ryan'..heheh..


Tasya with her beloved dadi....all the way daddy's gurl.....


I told you it was tiring, both of my sweethearts are totally exhausted. Cian dia....(You don't see Tasya in this pix kan, coz dia dok sebok interview artis-artis kat situ, eh, ke artis tu yang interview dia...wakakakak) I

7 fwens to Mrs. PinkJamboo:

atty's said...

bagusnya ryan ngn tasha,..kecik2 dah pandai cari duit..behave je ryan ..

::saya acu TEDI :: said...

oh ya ??f0r real?? weee lama btul x membaca bel0g .ketinggalan nya sayer..*nnt siap2 tggu depan TV*

Dear tacha & ryan = d0nt u forget about me when u r celebrity. u both cutest! =)

Khalisa Ridzuan said...

bagus.kecik2 dh mencari duit.heeeeeeee.putih gebunye si Ryan ni.hehehe

Mudd said...

babe...! berjaya akhirnya bukak blog u.. kat ofis am so busy beeee...

haih... hensemnyerrrr ryan senyumm..... ;p

"The Mohsein's" ni memang gigih cari rejeki... semoga murah rezeki.. aminnn

MIK'YAL said...

hello pink jamboo!
sori ..i pun dh lama jengah di sini.

looks like we're in the same boat.
anak dara dah jd big sista. oh ryan,comey ja senyum. kecik kecik dah ada profesion :-)

bila ni on -air ?

Mrs. PinkJamboo said...

Dear Mik'yal, heheh..i baru je abis bace ur blog, suddenly i saw ur comment on my blog, gile scary, looks like we're stalking eachother at the same time..heheheh... miss u lah, lame gile kite tak comment comment kan. Oh btw, Ryan will be on tv either on 5th Raya or 6th raya..u take care babe!

Mudd said...

tapi kan babe.. i rase ryan kuar less than a minute.. tp mummy ryan yg 'keluar' berminit2..kekekekekekee..

nak autograph!! ;p