Thursday, August 5, 2010

Kueh Raya

Every year, bile menjelang Ramadhan, i will surely jumpe makndak to fetch her lovely cookies. As for me, kueh yang sedap patut di kongsi kan.. since i dah pun menjadi 'agent' kueh makndak for 3 years, i pun start to distribute them to my fellow fwens lah....

Tadi, mudd msg me, told me she distributed the kueh raya to her fwens, pastu ade sowang kakak admin kat ofc dia told her dis.. 'makan free aje okey, jgn harap mintak aku bli..'

Amboiiiiiiiiiiii, sedap je mulut kakak admin yang prasan stylo ckp mcm tu kan?? wei, if betul la ko stylo pun, mulut tu jage la sikit, cukup baik bagi ko rase kueh, if kena i yg dgr sendiri dia ckp mcm tu, confirm kat situ gak dia kena backhand!

Ape punya perangai manusia macam tu??? haih, if la i ever meet u in person, madiha pls remind me to smack down dia yer!

Prasan stylo konon, tapi mulut mcm belacan! *@#%&! $!^

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Leen said...

Huh! tu yg dis year leen malas nak jual kueh tu..thn lepas amik dr makandak juga..this year leen jual brooch.

Masa leen tunjukkan brooch kt derang ade sorang ni ckp 'ish yg ni besar sgt nnt tecocok mata anak aku' dlm ati sy ckp ini bukan mainan sape soh ank ko main..vonggok! Wahal masa dia jual tudung dulu sy beli jer..jual kepek pun sy beli.. org melayu tlg org melayu kan..

ocin said...

go go go...leen..Bakar semangat org melayu..ajak bangsa kita agar bersatu padu dan hormat menghormati..

"Kita harus jaga kebersihan kampung kita...."
- Mawi -

Mudd said...

first of all....WAKAKAKAKKAKAKAK...ocin..tagline mawi bukan...WORLD ke..kekekeke...

babe..sorry la. u dah lama tak update.. elok update blog balik on ryan....tp tu la.. nak buat caner.. i memang terkedu la kat situ...

babe..ingat tagline kta pulak..biar kita buat org...org jgn buat kita..
eh silap..biar org buat kita..kta jgn buat org....

;p