Tuesday, February 23, 2010

When it reaches 7 months...

I can see all the dusts kat my blog nie... lame nau tak update, bile hubby bebel, baru la terhegeh hegeh nak update. Bukan malas tapi kekurangan idea. heheh...

Dah pun 7 mths preggy, some ppl say, my perut looks small, i pulak rase mcm biase je. tapi lately mmg cepat je penat, tapi tak bole la layankan penat ni sgt, kang sume keja tak jadi nak buat. Alhamdullillah baby is sooooo active dlm perut nie, siang malam dok kick sane sini. Probably sbb dia boy kot.

Btw, its not too late for me to wish everyone Happy Chinese New Year. This year as usual, tasya la paling best skali coz dpt collect angpow from all her grand aunties n uncles. Being born in a mix parentage mmg la besh, coz u dpt celebrate segala perayaan.

Nak upload gambar, tapi sume dlm camera hubby. These days, i dah kurang bwk camera...coz i dah ade my personal photographer. heheheh...

Nak letak gambar tasya yang latest la with her daddy... haih, dah pandai bergaya my daughter nie...

Hi everyone, its Natasya Mohsein here....

2 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

mana ur new pic lisa?? windu mau tgk kamu la!!

kak yumm said...

and this days oso...kerja kak yumm the papparazzi pun dah kurang..abis i ..tak de job dah..huhuhuuu~