Tuesday, September 29, 2009

Suasana Raya Di Kay El

My innocent look..Maaf zahir batin, datang la ke rumah saya...



Saya tengok bird kat tepi tingkap rumah wan lang saya...grrr


Selamat Hari Raya Semua...



Solat Raya di KLCC..interesting




Posing kat shoping mall





9 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

gelpren mane pic baju kurung awak??

-wafiq-

.~Dd Nor. said...

tatak tasya,

apepasal cekci-cekci di pagi raye?

-idris-

PinkJamboo said...

Wafiq: esk i post my pixs pakai baju kurung yer..arini mommy tak sihat lagi, daddy yang post gambar tu sume..tata wafiq..

Idris: alaaa..mane ade cekci-cekci?? esk tasya post gambar baju raya tasya yer..tata idris..

aYuJeLiTa said...

WOAHHHHH... tasya maken gorjes arrr... canteq cam mummy nye... ;D

atty's said...

TASYA RAYA KT KL JEW RUPANYA YE..
MAI AR DTG UMAH ...

Mr Hazizul said...

Bagus....
Hari Raya untuk melawat saudara-mara sahabat-handai bukan melawat shopping complex....
hehehehehe
Bila nak dtg umah ?

mummysya said...

kata nak upload picca, takkan blog pon mengalami alahan kot

muahahahaha

Tasya's Daddy aka Ocin said...

tuan tuan dan puan puan..
n3 kali ni mohsein yg buat..ini n3 yg pertama saya buat dan yg paling malas..
sorry la..tuan empunya blog masih tak sihat..masih mengalami symtom2 yg serdahana bahaya..kalau silap cakap, kaki boleh naik kat muka..wkakakaka..(muka eden la kan)
dgn korang dia masih bole berlembut..

sekian dari saya..
Mohsein terbukti..

elly said...

uit mama tasya,

anak awk sungguh tomeiiii...ayu gitew, leh celen natasya hudson. heheheheheh. ble nak jumpe abg rayyan ni skali nga idris???