Tuesday, June 8, 2010

Our Anniversary : 3 years....

Alhamdulillah. Today genaplah, 3 years usia perkahwinan kami!
How time flies kan. Dah 2 orang pun anak kami.
Haih, i can't believe dah 3 tahun our marriage, tapi kenapa rase macam baru kenal semalam je?? ke i prasan lebih?? heheh..
Well, i guess when your happy time flies really fast.

me and husband.......

Teringat mase we both baru kenal... Swonoknyaaa, mase tu baru kenal, bile jumpe pun, da heart beats laju gile, pastu bile tak jumpe rase rinduuuuuuuuuunyaaaaaaaaaaaa. pastu gayut kat tefon sampai berjam-jam, than every saturday, sunday and public holidays mesti keluar pi jalan-jalan, pantang holiday je, mesti nak jumpe. Those were the daysssss... Klcc tu dah jadi 2nd home. hihihi..


Dear Husband,

I think of you often, and always with love.
I think of how hard you work and how much you do for our family.
I remember the times you've encouraged me and i see how your wisdom and caring have helped me through.
I look back on my favourite memories that remind me how much we've always meant to each other and always will..
There are as many times when i think of you and feel proud and thankful and very lucky you're my husband.
'Happy Anniversary Sayang!'

Reporting live from Syazul Ent., we share everything together, even our passion in photography!

ps; i love u......

9 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Mohsein Zainal said...

wakaka...Promosi Hebat nampak, Why pay more, berbelanja lah di Syazul.ent, we deliver beyond expectation..

hemo hemo hemo....

Great job to all crews who involve in Syazul Ent.. Let's us GROW together in Syazul Ent.

p/s: mana gambar boss2 yg lain..diarang tak marah ke kita posing cam nih..

Cheers everyone..
Mohsein Zainal
Syazul.Ent

Mudd said...

fuh..ni namanyer promosi berganda....

3 tahun da korang... i rase mcm baru smlm jadi MC wedding korang...
da dueeee da anak korang......

so ini bererti... da 3 tahunn jugakkla i jadi body guard korang.. hihihihi...

babe.. if ade rezeki i..nanti wedding i.. korang jadik my camera crew.. & i want giller battle crew perform!!

haih.. happy anniversary korangs!
malas ckp panjang2....tp dah ckp panjang dah.. kang aku emo lak kat sini.. bye!!!

Kak Kin said...

mana tshirt guwe....

guwe mau saman i SYAZUL okes..

Perintah dari marketing department, sila hantar baju ke rumah saya dengan segera.

Amboi...amboi

siti norfatiha said...

happy anniversary!..

bestnye..3 tahun kawin, dah 2 anak..girl and boy..complete!

*btw, boleh bagi tips rambut sihat bersinar tak? even lepas bersalin? bcoz ramai kata after besalin, rambut gugur banyak & kusam*

haha..tiba2 mintak tips kecantikkan pulak(-_-")

Elyn said...

happy anniversary to both of u!!!

Mohsein Zainal said...

kak kin,
tshirt ni limited edition..tidak boleh di dapati di mana-mana Jaya Jusco yg berdekatan..hemo hemo hemo..

x-per nnt Kami buat delivery to kak kin..nak letak name ape kat depan tuh, Kin? Keen? Kein? King? Kean? Kaen?..nnt kami tempah ok?

Siti,
Nak tips ker?? alamak...eden x tau ler..nnt den tanyo mak den..ehhee, slamer ni pon Kak Lisa guna GBA (Gaya Belasah Aje)..ehhee..

Mummy!!(lisa)...ni ado sedaro den tanyo ney ah..ekau tolong jawap skit..dio mintak tips, eden tak reti nak jawab neh..heheheh

atty's said...

selamat ulangtahun perkhawinan...semoga kalian bahagia slamanya ..amin..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

tahniah dear.. muah muah... long long journey more to go....

Lisa Johari said...

omg.Congrats Lisa!! ;)
Semoga kekal sampai hujung nyawa!!! ;)
So sweet both of u.

hehe.owh..u ade buat event bisnes ek..hehe.nice..mana la tau bole bg tips ke apa kat i ek ;p

Mad!! ko jad MC wedding diorg? woweeee.Ok u r hired for my majlis bole mad?! heheh tetiba excited ;p