Thursday, June 10, 2010

Aziz M. Osman Kawin Lagi???

Well well well..... En. Aziz M. Osman kawin Lagi? Yes, very true. Ala, ramai pun dah tahu kan?? Yer la, mesti baca dari papers kan. En. Aziz pun dah selamat di nikahkan on 6 June 2010 with pasangannya yang berusia 21 years old...

People must be thinking ape ke halnya, Cik Puan PinkJamboo dok poyo-poyo nak buat entry pasal nie kan, coz i rarely buat entry pasal artis.
Reason Being: Syukur Alhamdullillah, Syazul Ent. was hired by Ace Motion to cover the shoot for En. Aziz's nikah and bersanding event.
Nikah was held at Masjid Negara Kuala Lumpur and adat bersanding telah berlangsung di Restoran Seri Melayu, Jalan Conlay.

It was a really tiring day for all of us, but we had fun tho. Balik umah terus flat gile, sampai hari ni, i bole rasa my whole body still sakit. hihihihi.. Well, bile big event mcm ni, the whole team kena turun la, even i yang tak snap gambar pun, i still kena monitor my photographers buat kerja..tettttttttttt.. monitor ker?? hiihih.. Yes, in Syazul Ent. we are very particular on our end product, we deliver the best! (poyo nya ayat nie, eh, tapi betul laaaaaaaa, tak caya tanya boss besar, kak kinnnnnnnnnnn jawabbbbbbb!!)

Syazul Ent., dah mula active since 2005, started of with photography, and added on with owning our very own PA System & Karouke set and also videography.

Sesape nak kawin, nak buat birthday anak, nak bertunang, nak khatam Al-Quran, senang cite sesapa yang perlukan khidmat photography n videography and Pa System and karouke, sudi sudi la contact Syazul Ent., don't worry on the pricing ya! U email me, i quote la kat u nanti!

Here goes some pixies yang telah di snap oleh photogs Syazul Ent.









Ps; Gambar tak leh la disclose banyak, marah pengantin kang! hihihih...

Promo: Looking for photographers, jangan lupe hire Syazul Ent. :)

4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Kak Kin said...

saper bos... Me or u... ahaks. Wei makcik, nape font tu color PINK, hadoiiiiii, sila re-color balik. Hehehehe...

pssst.... mana hadiah hari jadi nok, mak nak tgk sila publish.....

Elyn said...

beb u tak buat watermarks?? kang ramai yg cilok pic u ni ekekek

atty's said...

tahniah syazul Ent,,

Mohsein Zainal said...

Kak Kin,
Nak platinum ker 7 kedai..hehehe amik dua2 lah..baru la cepat kaya.. wkkaka