Tuesday, December 29, 2009

The Zainals...

Tu diaaaaaaaaaaaa, kami sekeluarga menyambut Mak's birthday at Marriot Putrajaya. Best wooo, environment sangat best. Cozy sangat. I enjoyed the food. Well, being Mak Buyong, obviously la selalu lapar kan. Tasya pulak well behaved arituh, so i pun tanpe rase segan dan silu menambah lauk pauk yg dihidang secara buffet itu.

Bile dah besar panjang nie, nak kumpulkan adik bradik its like so hard kan....apetah lagi, masing masing berkerjaya. Nak organize nie pun, it took us quite sometime to check everyone's schedule. Alhamdulilliah, everyone was there. Mak and ayah mesti happy kan.
Hubby has 7 siblings including himself. Ramai kan. To me, its already a big family coz i come from a small family. 3 je adek badek saya including me. Tu pun susah gak nak jumpe.. hehehe..


I like this pixie. Teringat zaman dulu dulu mase tengah dating dating ngan hubby. Pantang ade camera, mesti nak amik gambar. heheh.. Tapi dulu size kami kecik sikit, skang ni dah lebarrrrr... opssss!!! Lebar pun lebar la, yg penting cinta kami pun lebar selebar lebarnya....Insyaallah.

Note to hubby: Pa, ma luf u. Ma dah update blog. Tonite ma teringin makan laksa la... tapi tonite no pasar malam..aiyoo, nak masak sendiri confirm la fail.. elok nak makan laksa dah termasak spaghetti. mane nak carik laksa penang yg sedap eh??

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

atty's said...

comey je couple nie ..dua2 sama2 comey

PinkJamboo said...

Atty: terharu lisa dgr kak ty puji kamiii..heheeh... malu laa...kkekkeeek

Elyn said...

slalu jumpe u all masa tgh deting kat bawah ofc aii ni!! tp time tu lom lebar la muahahahah. yg komen ni pun dulu tak selebar skang ekekekekek. btw lisa u look glowing!!!!