Monday, March 16, 2009

bile angin tade, ribut pulak yang datang..

Well, sometimes, when we think people around us are nice to us, it does not mean they like us. Ade jugak manusia-manusia mcm nie kan? Nape i dok bebel kan bout this, sbb ade la seorang manusia yang sgt baik depan i, tapi blakang dok ckp pasal i? Ehhh, heloo, never my entire life till this very day nak ckp psl u tau! lu sape nak ckp pasal i? sukehati makpak ko nak ckp i ngade-ngade? depan i, tak berani lak nak ckp?? asal? takut ke? have some dignity la my fwen, ade brani ckp depan my face? don't go and gossip abt me to my fwen yang i dah kenal bertahun-tahun..

i wonder where she put her brains la, how can you gossip abt me with my fwen?? don't you think my fwen will tell me?? weii, i rase kan, SaPi dalam movie geng upin ipin pun lagi pandai dr u tau!

Dear NJ,
if you say i ngade-ngade pun, sila la cermin kan diri you! i'm not the one yang dok ade affair ngan laki orang yang dah pun ade anak 3. ko tak malu ke huh? i have always been nice to you, coz i nvr judge ppl. but this time, u mess with the wrong person. Pesanan for NJ: If you don't like me, i'm not crazy about you! so, lain kali, jangan sebok hal orang ok! (i tot i would nvr meet these kind of ppl after i left my uni days, but i was wrong) sigh..sigh..

Let me end this entry with Tasya's pixie. Sejok hati tgk gambar anak sendiri...

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

~jelly D said...

bukankah NJ ini mengingat kan kita kembali kepada seorang wanita yang pernah bekerja dgn kita masa di Cik TOm dulu? Masihkah kau ingat leecha?

PinkJamboo said...

kak deedee, how can i ever forget??dpn kite dia punyalah baik, tapi bile kite kuar je dr ofc dia mula la buat prangai..haish..most of us move on, tp dia!! masih terperuh di sana..hehe.

Kak Yumm said...

babe..sabar babe..ingat..like i said..she's just......JEALOUS.... huhuhuu..