Tuesday, March 17, 2009

Awal Shaari..

Pixie was taken during our 'jalan-jalan' over the weekend. i mmg dah plan nak pi kiosk Awal to buy a pair of wedges. While i was browsing thru the wedges, i saw Awal tgh dok susun susun stock..wahhh Awal....tapi i buat tak reti je, konon-konon tak minat la..
then disebabkan i was looking for a pair of pink wedges, i pun tanye la Awal 'excuse me, do u have this design in pink?'..den Awal replied, u size ape eh? den as the conversation goes on, my dearest hubby and tasya dok pusing-pusing kat area tu berpuluh kali, but i still can't make up my mind of which design to buy..hehehe. Finally dah ade yang berkenan di hati, den i pun byr n left the kiosk.. Hubby ask me: u tak nak amik gambar ke? i said, tak nak la, nak buat ape? malu la. Den i said, herm, ok la, jom pi balik n ckp tasya yang nak amik gambar with awal..hahahhaha...cian Tasya..
So, here goes the pixie with Tasya n Awal n mummy n daddynya yang turut menyibok..hehehe. btw, Awal sempat pesan; bile tasya dah besar bawak lagi dtg sini eh..she's so cute la..heheh... saya sebagai mummy Tasya, turut berbangga..wakakkaka..

Pixie below was taken during i meniaga di Dt..cantek kan my inai?? i really like it. ni bukan inai biase tau, its inai kaler hitam..sangat stylo tau...since young i have a habit yang suke memakai inai..maybe sbb arwah nenek yang rajin dok pakai kan me inai. even my daughter pun i dah pakaikan inai at her fingers..so comel.

Haish, bile tgk inai, suddenly teringat kat arwah nenek. i really miss her so much. Nek, i love u so much. Al Fatihah..


4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

hiks mummy tasya pandai je bg alasan camtu....... btw inai tu cntk sgt la design die!!!

PinkJamboo said...

lepas i buat design inai tu, kakak yg tukang buat tu kata, ade 5 org lepas tu tiru my design..heheh..buat la kak elyn..nanti mesti wafiq cam pelik..coz mase tasya saw my inai, dia cube nak korek-korek off da inai, den dia nak makan..hehehe.

juliana shahida said...

awal ada kiosk kasut?

kat mana??

well tasya mmg sgt cute :)
mesti ikut mommy dia kan?

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

hihihi mie pon amat la suker pakai inai juge.. dedulu opah n my aunty yg rajin petik n blend the inai.... tp sebelom blend tuh tak tahan kena lurutkan daun inai supaya tadak urat nyr.. sekarang dok pakai yg tiub jee.. infact baru je pakai inai awal bulan arituh kat tangan kanan n ke10 10 jari kaki ... suker tgk memerah.. (tp skunk dah orange kaler.. ) heheheh