Wednesday, March 18, 2009

B4 she was born..

It was a year back when this pixie was taken..mase tu i tgh preggy 3 mths++ with my daughter. Reason nak pi Cameron coz i teringin sgt nak makan strawberry. hahaha, jauh betul i g carik strawberi. Disebabkan i was pregnant, my mengade-ngadeness pun terlebih lak sikit with hubby. hehehe.. (eleh, ngade ngan suami sendiri takpe, jgn ngade-ngade ngan suami org! oppsss, i'm sorry! tak berniat pun nak ckp psl orang..hahaha)

Hubby yang baik hati pun bwk la isteri nya yg tengah sakan mengidam strawberries..ape lagi, sampai sane trus mkn strawberi byk-byk..heheh.. it was a last minute plan, we stayed in Equatorial Hotel, betul betul atas peak Cameron Highland..best sgt.. tapi the journey to cameron highland, i sgt la tak tahan..pusing sane, pusing sini..adoi, dah la tgh mabukmabuk dat time. Haish..

btw, I'm grateful to have a hubby yg sgt memahami. i luf u sayang.. (ni puji bersebab tau!! ahahah)

bile Tasya besar sket, nak bwk dia pi Cameron Highland la..

5 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

i pun ade pi cameron mase 4mnth kot..... tah apa peel nk jln x abih2 hahahah

danielredz1 said...

nie puji sbb dapat ALARM baru!! ahahah!!

PinkJamboo said...

danielredz1: eh eh, tolong sikit, da deal was for me to pay for my own car alarm,den daily money ocin bagi..wakakkak..ehhehe

Tasya's Daddy aka Ocin said...

hey hey ppl..pls take it offline...wakakkaa..."armed" "disarmed" kecoh betul kete pink tuu..nak alarm yg bercakap aje.."your car is open"..yg bunyi "tuut tuut" tak mo..aiyo..hope you like the car alarm..nnt ada duit lebih ingat nak pasang alarm kat kete subaru lah..hmm awesome!!

PinkJamboo said...

Tasya's Daddy aka Ocin: Paa, of coz i like the alarm..ari ari looking forward nak picit picit alarm tu.. best tau dgr keta becakap..mcm knight rider..hehehe..erk subaru nak psg alarM?? takyah laa..hehehehe