Thursday, November 24, 2011

It will rain...

Oh yeah, It will rain is 1 of the songs for Breaking Dawn. Overall i enjoyed the movie, dapat tengok Edward Cullen kot. He reminds me of my son, Ryan Cullen eh salah, Ryan Iszkandar!

We arrived sharp at 9pm @ OU, New Wing. Dengan satu hari i tak makan nasik sebab excited nak tengok Breaking Dawn, sampai jer terus borong popcorn. When we were eating the popcorn i sempat bisik kat hubby, 'pa, kite ni dah macam makan nasik kot, bukan main laju lagi kunyah bertih bertih popcorn itu'... heheheh.

Hubby,
Thanks for teman-ning me to watch Breaking Dawn. Even u keep saying "mak aih, slowww nye cite nieee" tapi bile cite tu abis u bebel tanya i 'lahhh dah abis ker?' (blom habis lagi pa, next year kite gie tengok lagi!

Babe, i know i made your day when i told you i have the tixs for you kan.. well, consider advanced bday pwesent eks!! hahah..

Faha, sib baik ko ade semalam, if not ntah mane-mane kiteowg parking. Sib baik ko ade gak, dapat jadi Pomen Jadian... hahahah. (i suke/sayang ngan faha nie, sebab dia bukan sahaja terror repair keta, malah setakat nak organize tuk event nie dia mmg hebat, pastu dia terror bertukang gak, setakat gi kedai hardware cam gi kedai runcit kot!!) ko mmg terbaik lah fahaaa!

I can't upload any pictures coz my so-called smartphone went dead when we wanted to snap some pictures. Smartphone konon!

So to all Twilighters, sile enjoy watching Breaking Dawn yeah!

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn Sani said...

nak tgk gak!!! huwaaaa

Mudd said...

adoi..u saje stress kan i kan.. u da bagi i bday gift.. bday u since new moon keluar..i tak bagi.. okey.. tunggu cukup part 2 ye... hahahahahahaha.
i pun sayang farha gak babe.. wpun... dia .. zasssss.....

Nurul Aula said...

hihu arent all of them like dat??
hehe:)