Wednesday, September 22, 2010

When i'm unwell....

Atas permintaaan ramai..tetttttt (ramai ke) ade lah segelintir yang dok bising bising suwo update...heheh..tapi i bukan takmo update cume kesihatan lepas menyambut hari raya just tak mengizinkan... I've been sick for the past 3 days. Doctor said i kena viral fever. Letih tul demam nie, dari hyper active, langsung tersadai atas katil coz tak leh nak buat ape, tak larat sangattttttt...

Susah bile dah demam nie, macam-macam benda terbengkalai. Cepat lah sihat, loads of things to be done. Nak gi keja pun tak larat nak drive, rase nak pitam je... tapi gagahkan jugak diri ini to drive to work today, amik ko, sampai je ofc boss bising, he said 'sape suwo u dtg office arini? go home n rest..hihih... i jarang sakit teruk mcm nie, i rase dis year, ni lah yg paling teruk i sakit. Rasenya lepas nie, nak gi clinic balik, my throat really hurt. Pedih sangattttttttttttt...

Thank God mase tgh sakit nie, both of my babies sangat memahami, si tasya dok teman me kat umah, Ryan pulak dapat milk terus je tidoo...both of them tak byk ragam...
tapi kesian kat hubby coz terpaksa jaga the 3 of us skaligus, esp in the middle of the nite.. Tks pa for taking care of us, harap harap leh get well soon.

Since i dah lame tak post my 2 little angels in my blog, meh sini i upload their recent pixs that was taken yesterday...here you gooooooooo....

Tasya the big sister.........


Ryan the 'botak boy'.....

3 fwens to Mrs. PinkJamboo:

atty's said...

getwell soon lisa..takecare.

Mudd said...

babe...apesal u keje.. ni memang nak kena babab niii....

haihhh..kot ye pun wokaholikkkkkkk..

Elyn said...

selamat hari raya budak kecik 2 org!! muah muah