Wednesday, May 26, 2010

Tasya & Ryan

Petang-petang macam nie, tak best if buat entry heavy-heavy, so i decided to 'jaja' both of my adorable children kat blog nie (tettttttt, adorable ker?? harus la adorable, cube try test tengok mummy and daddy kanak kanak tersebut...wakkaka) after all, i tink its been quite sometime i post both of their pixies...

Having both of them are really a blessing for me and hubby..Alhamdullillah, we are really grateful to have both of them in our life....

Here you go, enjoy la nengok gambar anak anak saya......







Ps: Tomorrow i continue with the next entry ya!! toodles everyone..........

4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

Elyn said...

alahaiii so suweet!! tah bile nk pi jumpe u ni. i dh kene 2nd flu lagik huwaaa

PinkJamboo said...

Kak Elyn: Adohai, kena flu lagik ke kak??? siannya.. makesure makan obat! bile dah sihat nanti, bole la lawat lisa, bawak wafiq skali, leh buat playdate with tasya....hehehe..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

alahai... nampak bebenor tasya sayang adik dia.. nn tak berat ke letak atas tasha...? hehehehe

Mudd said...

tak baik la u babe.. saje buat gimmick..ingat crita desperate hse wife ke..tinggalkan part climax sparuh jalan??

anyways..tell me bout it babe.. u tak pakaikan ryan bootie pun dah kecoh itu amoi panggil u..tunjuk kaki ryan..very protective...mcm polis! kekadang mcm mak gad pn ade... ;)