Tuesday, April 6, 2010

Last day @ work!

Update skali 2 entry today... coz today would be my last day @ the office. Bukan benti keja tau! Boss suwoh saya rehat!! hehehe... TQ boss!

Probably sebab dia wisau tgk i, wisau coz i slalu je kehulu kehilir, naik turun sane sini without even complaining to him. Well, untung dpt boss yg sgt prihatin. I really appreciate dpt boss yg sgt baik hati.

As for me, niat mmg nak dtg office lagi, yer la, wisau kan keja, nanti if i tak masuk office, sape nak tolong boss..tapi boss said, if i come to work n degil takmo rehat, he'll fire me instead! hhehehhehe.... aik pelik kan, tu la my boss, sgt concern!

So now, i will be updating my blog dari umah je la...tu pun kalau rajin online.. sometimes dok sibok layan tasya, time flies so fast, sedar sedar dah tiba time hubby nak balik dari keja lak! kena plak layan hubby kan...

Smlm sgt susah nak tido...whole body sakit sakit, pusing kiri tak leh tido, pusing kanan pun same aje...Next week kena pi check up lagi..dah nak dekat due date nie, doctor suwoh datang more often, to check on my health n baby! I really hope everything will be ok..makin dekat due date, makin risau, barangkali risau sebab takut sakit kot..tapi ni bukan 1st time..heheh, well, doakan everything will be fine yer....

Herm, since dah cuti nie, bole la tolong hubby promote his business..nak tau? meh sini email me personally at pinkjamboo@gmail.com.
Eventho, i'm already 35 weeks preggy, saya masih active kesana kemari, tapi kena jalan slow slow. tak leh laju laju, nanti sakit perut n baby pun restless. As for shopping?? herm, larat rasenyaaaaaa, dah name pun shopping kan?? heheheh... best woooo!!

Today nak attached my pixie during my pregnancy la...Gemok??? ntah, u decide, mesti la naik my weight kan..dah name pun ade baby dlm perut... (statement pujuk diri sendiri, lps preggy bantai jamu lerhhhhhhhh)


Smileeeeeee..family pixie!!!



Me @ 7 mths preggy.....



Ni clear sikit...most recent preggy pixiess..can see my tummy tak??? hehehe..

Since esok cuti, bole la kemas kemas barang baby....dah kena start buat list on things to do nie...If not mesti kelam kabut!

4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

LIP (^_^) said...

have a good rest dear..

Elyn said...

windu tgk u!! selalu nmpk kat kerinchi link je. nk horn takut u terkejut heheheh

atty's said...

mana ade gemuk..comey jew..

selamat bercuti ..rehat tau ..

Dd said...

comel la lisa...