Thursday, January 21, 2010

Entry Tertunggak 1... Lil' Bro's Wedding.


Dah nak dekat 1 bulan lebih dia kawin, i pulak baru terhegeh hegeh nak upload gambar. Pixies were taken by my dearest hubby.

Yes, adek saya dah kawin, lepas ni dah tade adek yang akan kawin lagi. Lagipun, there's only 3 of us. After this, harapkan ipar duai saya yg masih single-single lagi laa.

Alhamdullillah, dah pun settle segalanya.

Pesan to my bro: Please take care of your wife. She's a gift from God to you. Remember, dia bukan sahaja isteri but dia juga Amanah dari Allah to you. (ni la yang my husband slalu ckp, if dia dengar orang dok dera isteri... he always tell me, Isteri tu amanah dari Allah, syahdu saya dengar, terharu wooo...)

2 fwens to Mrs. PinkJamboo:

siti norfatiha said...

secoet je pixies nye..upload byk cikit..boleh?=)

Tasya's Daddy aka Ocin said...

testing...