Wednesday, May 6, 2009

Crank Calls from idontknowwho.

It was 10 minutes to 11 am. As usual i was in the office and suddenly my mobile phone rang. Herm, i wonder who could it be, it can't be hubby, because i'm chatting with him. I heard a guy's voice on the other end. The conversation went like this...

lelakibodoe: Bole saya ckp ngan lisa?
me: Lisa??Lisa mane u nak ckp nie??slh nombor la...
lelakibodoe: Lisa..awak lisa kan...
me: bukan laaaaaaaaaaaaaaa
lelakibodoe: saya nak ajak awak pi clubbing bole?
me: pegi clubbing????????salah nombor laaaaa (dgn muka hangin, terus i hang up da phone)

Ade jugak manusia macam nie kan...sukehatik mak bapak dia nak ajak orang pegi clubbing..ko apehal?????? ishhhhhhhhhhh, geramnyaaaaaaaaaaaa....entah mane diowang dpt my hp number...

I used to get calls like this just before i got married. Ade org siap call and say they found my number kat toilet. Entah manusia mane la yang dengki kan..tapi i let it be..i just wonder who could it be. Biar la diowang buat kite.

Sometimes, i suke je buat speculation sendirik, ni mesti case ade org tak dpt nak kawin ngan hubby i, pastu angau, pastu jealous pastu pi letak my number merata rata tempat. hahahhahaha...hot sangat ke hubby ku? hahhaha... (mesti la hot, if not, takkan la i kawin with him, i wuf u pa.) Or maybe, ade je org tak suka kat i, and pi letak my number everywhere... apesal la ko buat mcmtu????

But today, i dah rase geli sgt ngan mamat yang tak reti malu dok sms sms n call berkali kali. Everytime nak ajak kuar. Please laaaaaaaaa......jgn kacau lagi..if not i report polis. Ko jangan main main. Tapi since dia ni tak reti bahasa, i nak la letak nombor hp dia kat belog nie..lepas nie, biar sume org kacau dia..padan muka! i wonder who is he...he's number is 0192812841.

Haih, penat la dok pk kenapa org dok kacau kite, sedangkan kite tak kacau org...


(Pixie was taken while we were still 'berpacaran'. Mase ni tgh hot bercinta la..heheh..blom kawin lagi mase nie...)

4 fwens to Mrs. PinkJamboo:

danielredz1 said...

i'll get the details of the "lelakibodoe" for u.. ;)

PinkJamboo said...

danielrez1: tq bro...i luf u, i luf u..lets go n investigate who da monkey is. lalallala...

Kak Yumm said...

babe..i try dial dat number.....and asked him dia sape...but dia tak ckp dia siape...go mudd go mudd.... babe...better b careful huhh..... haishh.....

danieredz1 said...

hye kak yumm.. ;) details updated to the owner of this blog.. ;*